Abinoinnin asiantuntija

Penkkarit ja muut

Keisari T-paita

Onko abihupparisi liian kuuma, mutta haluaisit kuitenkin näyttää kaikille upeaa abipainatustasi? Ei huolta, Keisari T-paita ratkaisee ongelmasi! Paita on 100% puuvillaa ja siihen voidaan painaa joko sama painatus kuin hupparissasi tai jotain ihan muuta! Koot S-XXL, osasta värejä myös saatavilla suuren suuri 5XL-koko!MoccABI, UUTUUS

MoccABI on Habituran abien valitsema huikea tuoteuutuus vuodelle 2017! Tämä kahvimukitermari vetäisee jättimukillisen kahvia sisäänsä ja pitää juoman lämpimänä jopa tuplamatikantunnin ylitse. Pohjassa liukueste. Pinta muovia, sisusta terästä. Kaarevaan kylkeen saadaan toteutettua koulunne logo 4 cm levyisenä. MoccABI kädessä selviät abivuoden haasteista virkeämpänä. Värit: musta ja keltainen.

Fredrikson ylioppilaslakki

Aito ja alkuperäinen suomalainen ylioppilas tarvitsee päähänsä myös aidon suomalaisen Fredriksonin ylioppilaslakin! Fredriksonin ylioppilaslakit valmistetaan Suomessa käsityönä.

Abikangaskassit

Abikangaskassit hankitte kätevästi ja edullisesti hupparitilauksen mukana. Kangaskassin toiseen kylkeen painetaan pääsääntöisesti sama painatus kuin hupparin selkään tulee. Kangaskasseissa varastoimme ylivoimaisesti suosituinta värjäämätöntä puuvillaista kangaskassia (kuvissa). Myös muita värejä löytyy, kysy niistä erikseen.

Pinnalla
Ajankohtaista
21.11.2016
Copyright © 2020 Habitura