Abinoinnin asiantuntija

Penkkarit ja muut

Penkkarit ovat yksi abivuoden kohokohdista! Onnistuneet penkkarit saat Habituran penkkarituotteilla! Täältä löydät olennaisimmat penkkarituotteet, kuten penkkarihaalarit ja penkkarikarkit, sekä Yo-juhlia varten aidon suomalaisen Fredriksonin ylioppilaslakin. Mukaan on päässyt myös Keisari t-paita, johon voimme painaa esimerkiksi koulunne logon tai iskulauseen. Kun tilaat meidän kauttamme abivaatteet, saat 10% alennuksen penkkarikarkeista ja haalareista!

MoccABI, UUTUUS

MoccABI on Habituran abien valitsema huikea tuoteuutuus vuodelle 2017! Tämä kahvimukitermari vetäisee jättimukillisen kahvia sisäänsä ja pitää juoman lämpimänä jopa tuplamatikantunnin ylitse. Pohjassa liukueste. Pinta muovia, sisusta terästä. Kaarevaan kylkeen saadaan toteutettua koulunne logo 4 cm levyisenä. MoccABI kädessä selviät abivuoden haasteista virke...

lisätiedot

Abikangaskassit

Abikangaskassit hankitte kätevästi ja edullisesti hupparitilauksen mukana. Kangaskassin toiseen kylkeen painetaan pääsääntöisesti sama painatus kuin hupparin selkään tulee. Kangaskasseissa varastoimme ylivoimaisesti suosituinta värjäämätöntä puuvillaista kangaskassia (kuvissa). Myös muita värejä löytyy, kysy niistä erikseen.

lisätiedot

Fredrikson ylioppilaslakki

Aito ja alkuperäinen suomalainen ylioppilas tarvitsee päähänsä myös aidon suomalaisen Fredriksonin ylioppilaslakin! Fredriksonin ylioppilaslakit valmistetaan Suomessa käsityönä.

lisätiedot

Keisari T-paita

Onko abihupparisi liian kuuma, mutta haluaisit kuitenkin näyttää kaikille upeaa abipainatustasi? Ei huolta, Keisari T-paita ratkaisee ongelmasi! Paita on 100% puuvillaa ja siihen voidaan painaa joko sama painatus kuin hupparissasi tai jotain ihan muuta! Koot S-XXL, osasta värejä myös saatavilla suuren suuri 5XL-koko!

lisätiedot
Pinnalla
Ajankohtaista
21.11.2016
Copyright © 2020 Habitura