Abinoinnin asiantuntija

Om Abikläder

ABI-kläderna har en lång tradition i Finland och har beställts redan i många år. Kläderna med egna tryck och smeknamn får utomstående att vända på huvuden och med intresse eller ibland t.om med avundsjuka se på kläderna.

Vår hemsida abiverkkarit.fi är närmast gjord för gymnasister, via vilken abiturienter problemfritt kan beställa de traditionella abi-kläderna. På sidan finns information om alla våra kläder, bilder på kläderna, anvisningar om hur man kan beställa kläderna och annat som kan hjälpa kontaktpersonen. Under de senaste åren har även nionde klassister och studerande hittat oss och kläder har beställts till olika tillfällen. Alla som är intresserade av att beställa kläder med tryck kan göra det hos oss.

Habitura är ett familjeföretag som grundats 2007. Sedan dess har varje år fört med sig tillväxt, nya kunder, flera beställningar, utmaningar och nya samarbetspartners.

Vi vill framhäva samhörighet, samarbete och kreativitet hos våra kunder och uppmanar därför alla att försöka hitta på sin egen bild som vi sedan trycker på de utvalda kläderna. Om detta vållar problem lönar det sig att på vår hemsida se på föregående års bilder och kanske få nya idéer, men vi är också mer än villiga att hjälpa till med planeringen av bilderna. Vi gör sedan en modell av hur kläderna kommer att se ut när de är färdiga och denna skickas per e-mail till kunden för godkännande före kläderna trycks.

Vi på Habitura har inriktat oss på denna bransch för att kunna hjälpa dig med allt som har med abi- kläderna att göra och för att kunna göra det så enkelt för dig som möjligt. Alla kan beställa ABI-kläder! Våra priser är tillämpade för studie budgeten, desto flera ni är som beställer kläder desto billigare har ni möjlighet att få kläderna. Om det är en mindre grupp som vill beställa, lönar det sig att ta kontakt med oss och be om ett erbjudande som passar er.

För att hålla oss på topp bland konkurrenter är vi nästan färdiga med en helt ny broschyr som kommer ut våren 2014. I den har vi nya priser på våra kläder, olika paket som kan beställas för att göra beställningen enklare och snabbare och i år har vi också utökat vårt klädutbud med två nya klädesplagg av det hållbara märket Tee Jays och Clique. De nya kläderna har namnen ROYAL och ABIMEISTER. I vår broschyr eller på vår hemsida finns det mera information om alla våra kläder.

Vi har kläder från olika tillverkare för att få ett så brett urval som möjligt. Vi vill ge våra kunder möjligheten att välja kläder i olika märken, färger och priser. Tillverkarna, vars kläder vi har valt att använda är: Fruit of the Loom, B&C, Clique och Tee Jays.

Tyvärr finns vår hemsida och broschyren bara på finska. På telefon pratar vi hellre finska eller engelska men ni är välkomna till att skicka e-post på svenska till info@abiverkkarit.fi. Vi försöker att göra vårt bästa för att betjäna våra viktiga svenskspråkiga kunder.

Pinnalla
Ajankohtaista
21.11.2016
Copyright © 2020 Habitura